Monday, August 17, 2009

sepetang di ArnabKiut Rabittary....

Kembali aku ke ruangan blogger nih..
Hari ni aku nak share sket pengalaman aku mengendap rerabbit milik encik
Iceburn di ArnabKiut Rabittary..
Memang dah lama aku minat haiwan bernama rabbit nih.. Cuma tak tau bile nak start membela.. Dengan sedikit sebanyak perkongsian oleh Encik Iceburn terbukalah mata aku tentang kisah2 dan perjalanan hidup species mamalia kerdil ni...
Berikut adalah rentetan snap2 lensa aku masa kat The ArnabKiut Rabittary...
Disebabkan agak byk gambar perlu disaring.. so.. utk post kali ni aku kongsi gamba kaum rags (aku pn tak sure mcmana ejaan die..)
Semoga terhibur!! hehehe...


(Rabbit - Baka Jenis Rags / Rex)


Iceburn: Rags ke Rex? huhu

8 comments:

A-F a Z said...

cumell & anggun..:D

iceburn said...

hUhUhUhUH ini baka rex~
big memang gila dengan baka ini~
big memang gila~

Encik Big said...

hahaha.. layan woooo pegang bulu die.. next time aku lawat kandang ko aku cukur bulu die bwk balik k? err.. ok la ok la.. aku amik ekor die je wat key chain.. ok? hahahaha

MizBeLL said...

isk!
x bley blah..
nk sekor bley..????
bley larrrrr...
dpt ekor pun syukur dah..
ahakz..

iceburn said...

bleh jer~ RM350 seekor~ tapi kena tempah dulu la~ anak dia beranak nanti...

encik big said...

bella.. knalkan.. encik iceburn.. doc arnab @ penternak arnab.. nak arnab boleh tempah kat die..

MizBeLL said...

haha..
tgu bella mai kl..
bukan nk tmph arnab..
nk cukur bulu arnab..
haha..
kejam!

encik big said...

orait.. nnt mai kl calling2.. encik arnab eh.. salah.. encik iceburn leh bagi arnab kat bella.. dun worry.. haha