Tuesday, December 29, 2009

binatang!!!

halooo!.. mmm.. keras sgt ke post title aku kali ni??
lek lek... post ni bknlah cacian or maki hamun yang tak tentu hala... tapi just nak berkongsi perasaan aku ataupon tarikan utama aku utk snap² wat masa ni..
Sejak dua menjak ni aku sgt teruja untuk snap gambir² binatang...
*~sesungguhnya binatang2 itu tidak akan poyo².... hahaha...
pic² anjing ni aku snap² mase ade ape tah kat 1Utama.. ala² dog day out gitu la..
actually officemate aku mintak aku tlg amik gamba anjing die..
so aku g la sana.. dlm pkl 9 aku dah smpai sana..
*~hari ahad pkl 7 aku dah siap mandi! gile ok! haha..
mmg sgt² la mencabar nak amik gambo haiwan ini.. satu angle aku rasa ada la dlm 7-8 shot..
*~takleh nak arah² ok.. --"
you boleh posing cemni²..?"

haha.. k la.. ni aku share antara gambir² yg aku rasa ok..
kawan² sila kritik / komen yer.. trimas!!












7 comments:

Duwey said...

weh, pakai tele ke nih? seme ok dan cantik tapi ordinary pic je bagi aku..just my 2 cents k..yg first tu scene baik tp telinga tercrop sket..boleh dimaafkan kot..heheh..anyway, nice try..susah nk amik gmbar binatang esp anjing yg dah tentu haram..huhu

PeQ GaRaGe said...

anjing!!! lariii.. hehehe..

nice pic.. natural look..

p/s: gambir sarawak ade x? hehehe

encik big said...

Duwey : a'aa pakai tele.. oh.. ok.. akan cuba lagi! hehe.. yup!! sgt susah.. satu sebab haram.. pastu anjing memang tak reti dok diam.. shutter aku set 1/200 - 1/250 baru bleh capture.. kalu tak mmg ala goyang2.. huhu..

Peq : tq... huhu.. gambir? ada.. brape keping maw?? calling2... ngehngehngeh...

@ d e p t said...

gambar ke gambir? klu gmbir, ambe pon nok retek..hhehe

adept said...

gambar ke gambir? klu gmbir, ambe pon nok retek..hhehe

iceburn said...

huh? ini siberian hussle nih... gila rock... ada tak anak dia? ako nak sekor~

aYaz said...

nice gmbrnye..
wlpn kiut-miut,yg sygnye,model 2 adlh anjing..uhuhu...
nsb baek haram,kalo x,mau je pluk2 model 2..ngehehe...