Thursday, June 17, 2010

LOOK STYLE CONTEST!! :p




LOOK STYLE CONTEST...mari cuba syg!

keje giler lagi!!!!....jumpe saye dibilik guru!..iyuee~

assalamualaikum,
oh senangnya dalam hati sebab saya da habiskan exam dengan hapraknya..huhu..
..oleh itu, saya dengan berbesar hati nie nak anjurkan kontest utk sape3 yang berminat kalu xminat xpyh la nak sebok kan...haha..dh lame berangan2 tp ini baru berkesempatan..
dibawah adalah
PERIHAL SYARAT
untuk bergiat bersama,ini jew syaratnye....mcm biase..hehehe
1.nampk x banner diatas?...jgn buat2 rabun k!..hehe..copy & paste banner ni n letak kt sidebar korang sambil link kan ke entry ini...sampai kontest tamat k.
2.buat satu entry bertajuk LOok StYle conTeST by cik Naen..(anta banyak2 pom xpe)
3.jd follower n add blog ini dlm blog list utk tahu perkmbangan oke..
4.letak banner dalam entry juga k...
5. yg penting jgn lupe tinggalkan kesan anda di komen atau di kotak menjerit pom xpe..sy xkesah~....
6. dan yg kemudiannya, sila tag 3 kawan or lebih pom xpe utk join kontest ini. sy membuka penyertaan kpd semua warge pndudok alam xkesah la laki pompuan, cina india, nak buat entry bm ke bi ke suka hati uall la...
7.lg satu jgn lupe link kan dari mana km tahu contest ini oke!
PERIHAL KONTEST 
senang jew..upload pic korang bersama sesuatu yg korang ase sgt STYLE bersamanye dan itulah kegemaran anda..contohnye pic bersama kereta kesaygn anda ke, bersame camera kesygn ke, pic dengan bola ke, dengan degn koleksi teddybear or whateve yg menunjukkan korang + die = connection
korang nak edit mcmmane pom sy xkesah, n nak upload poloh-poloh pic pom xpe jnji dengn benda yg same lah!..oke!
n jgn lupe cite la cikit nape korang minat sgt dgn bende alah tersebut..
itu sje lorh...
pemenang akan diadili bersama oleh sape lg kalu bkn cik lala dan hadiah pule akan ditaja oleh cik atira + cik naen skali la...
hadiah akan disediakan megikut penyertaan...
(soalan bocor-cik naen suke pic giler2..cik lala plak ske pic manje2)
TARIKH TUTUP : 30 JULAI 2010
JUMAAT
SEBELUM 12 TENGAHMALAM

p/s: cik naen jnji xkan gelak kt pic korang! hehehe~..gelap siap2

pd yg menyertai...tQ so much!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kepada cik naen : saya sudah join kontes ini.. hehe..


syarat2 penyertaan :
1. Copy + paste banner - err.. tatau nak buat.. post dlm entry je ok kan? huhu..
2. komen di blog penganjur / chatbox - jap lagi pegi terjah.. tunggu aa..
3. tag 3 atau lebih kawan2... - hmm... sape aku nak tag ek? takpe2.. anggap la yang singgah blog aku ni sumee aku tag.. :p
4. pomot link dari mana dpt tau kontes ni.. - blog cik naen
5. cite sket knape korg suke sgt ngan mende alah tu.. - sila rujuk kat bawah.. hehe..

" aku mula minat camera lepas aku tgk satu gamba yang kazen aku amik (nnt aku share ngan korang.. tu pon kalu aku jumpa la gamba tu..).. setelah berhempas pulas-pulas tali perut.. akhirnya.. dpt gak aku bli seketul camera.. walaupon buruk org tgk.. tp aku rasa benda ni la yang aku paling sayang.. nak dapat bukan senang woo.. aku paling suka kata-kata sorang brader nih.. "Mata melihat Alam.. Hati Melihat Tuhan.." memang mendalam!!
Mmm.. makin hari makin byk koleksi aku.. makin byk perkara yang dpt dirakam.. bila makin byk dirakam makin terasa KebesaranNya.. so.. secara tak langsung.. Semakin aku sayang camera aku.. Semakin aku dekat padaNya.. aminn... :) "

AFUNDI ENCIK BIG!!! tengkiu! :p

4 comments:

Na_i[K]siNaZ said...

oke...suda ngecek!!
pic yg sgt style!

gudluck ok incik biG~
tQ

mama zharfan said...

me singgah skodeng pic ;) good luck!

encik big said...

tengkiu2... afundi encik big ok.. hehe..

ceylaphotography said...

huhuhu..ko sekeh jerk sekor2 big..wawa