Thursday, January 13, 2011

cite pasal makan pulak!!

ini cerita pasal makan..
hahaha.. 
aku rasa takde lagi entry pasal ni..
makan.. yohooo!
hari tu aku g makan ngan akak aku..
saje je dating2.. borak2.. 
akakku tempat berkongsi suka dan duka..
actually first time aku gi tmpt ni kat The mines..
kali ni aku bwk akak aku gi kat Selayang Mall plak..
*dekat sket ngan rumah parent aku.. huhu..
mari tgk apa ada kat sana....
ayam goreng manyakkkk sodap!!

sedang melayan keasyikan mashed potato! 
(aku bg 9½ bintang out of 10 ok utk mashed potato ni..!!)

kami suka Popeyes Louisiana Kitchen!! hoho...

iklan sket lagi~ hahaha...

encikbig - kalu sesape rasa nak blanje aku kat sini bgtau la.. aku akan tiba2 FREE je time tu.. ^^

1 comment:

aYaz said...

waa...sdpnya....
tgk makanan tuh....