Thursday, June 18, 2009

Fak! Bikin panas arr lu!

Faker!!! pagi2 lagi dah takde mood nak keje..
huh..
Suh aku amik gamba kawen die..
cover hari akad nikah n full day hari kenduri....
aku bagi satu album gambar + unlimited softcopy..
(bile mase aku ckp nak bagi 100kpg? aku kata satu album! diulangi! SATU ALBUM SAHAJA!!
aku pegi cuci kat kedai.. sekeping namPosen! 100 bkn namploh hengget ke?
8R 2 keping lagi.. album lagi.. kira la..!)

RM400 je pon aku mintak..

ko nak tau aku charge utk ape??
:RM100++ cuci + album..
:travel aku?? petrol+tol?? (KL-Kota Bharu dol.. bkn ampang-cheras!)
:Masa aku??
:Kazen aku? (2nd cameraman...)

pastu ckp aku tak edit gamba..
semua 400kpg aku nak kene edit??
berbaloi ke aku nk wat keje cemtu?
come on... aku bkn charge professional fee la..
aku niat nak tolong kawan2 je laa.

aku dah try wat ape yg mampu..
sorry to say.. lepas2 ni kalu aku tak layan sgt ko mcm kawan..
ko tau la kot sebab ape..
hmm.. sabar je la...

-Fuh! lega sket! huhu

6 comments:

A f a Z said...

hmmm..after die kawen..die hlg ingatan kot..huhuhu...sabo ye..nnt amek gamba org lain je..:D

b i g g y said...

uikk.. apad ade komen.. tq apad.. ekekeke

arthept said...

sapakah apad? huhu!

arthept said...

huhu..kawe baca pn rse cam da lega..huuuuuu

b i g g y said...

demo pon lega jugok ko??
baru lepas keluar toilet jugop eh?
hahaha

A f a Z said...

halu adib..!!!:D