Sunday, November 21, 2010

gado lagi...

"orang tak skolah je tak tau prosider2 ni.."

shitt! itu menghino namo eh! nak buat keje tu wat la leklok.. ada akal pakai.. ada adab jaga! haremm sungguh budak guard tu.. nak tegur pon biar la elok².. tak pepasal kene maki hamun ngan aku.. 

Pagi smlm gado ngan guard pavilion.. time shoot pre-wedding Dyana&Meo.. aku dh mintak maaf salah aku.. yg ko nganjing2 apahal? lapar nak makan camera aku? sampai ke usus besar ko aku sumbat kang! kecoh gak arr.. siap ugut nak panggil manager.. panggil la.. ingat aku goyang? lagi bagus! ingat manager ko nak cover ko ke?? hello!! aku customer.. walaupon customer not always right.. tp customer have right! duk kalut2 tuh.. turun 3 org manager.. Tuan manager tu siap mintak maap kat kitorg.. see! i tol u oledi maa..! hancing punye budak ingusan! keje leklok la.. jgn duk makan ice byk sgt! nnt otak lembab! miahahaha..~!

2 malam sebelum tu.. gi karok dgn najab, pokcik, jimat, kamal & Meo (lagi!!) dan sesi tu kene stop sbb kantoi salah sorg ahli smoke dlm bilik tu.. (no smoking karok) gaduh lagi kat kaunter.. hadeehh.. dua hari bersama Meo dan dua hari gado.. hahaha...!

EncikBig - Meo.. tulis dlm diari ok? hahahahaha...

2 comments:

^^MizBeLL^^ said...

g karok x ajak..
g pavi pun x ajak..
-__-

Cik Wany c Bibir Merah said...

gelak bace.. miahahahah!!