Friday, February 18, 2011

Bukan Aku Tak Sayang.. Tapi.....




Kini tiba masanya untuk ku melepaskan kau pergi...
Walau hati terasa sedih.. namun mungkin itu yang terbaik..
ceeehh! kecoh la lu big! wa tampar kang ape pn tak dpt! haha
Ok².. kawan² yang dikasihi..
aku nak jual camera aku ni.. 
Reason for sale : sudah upgrade..
kepada yang berminat leh call / sms / email / PM kat FB ye..
Strictly COD supaya anda boleh testing kaw²!!
Kebanyakan hasil kerja beliau ada kat photoblog aku.. --> BigPhotoBlog
Aku nak jual Body Sahaja beserta Battery Grip Original Canon (BG-E2) serta perkakasan stadard dlm kotak.. Kotak pn ade lagi.. Manual + Cds + Cable² + battery charger semua lengkap! * Takde Lens ye.. harap maklum..
Satu lagi.. Disebabkan body ni body yg agak lama.. aku dah REPLACE SHUTTER UNIT (cost me around rm500). Shutter macam baru.. kraaapp kraapp! *ranguup! hehe..
ok.. harga utk kawan² blog..
RM1300!
Dijaga dengan sangat rapi! Manis.. Lemak berkrim.. Disukai ramai!! pheewwiitt!!
Dah².. tgk gambar2 lain kat bawah tu k.. ape2 just contact aku.. tengkiu! ^^,






EncikBig - terngiang² lak lagu nyanyian Adam Ahmad - Kau pergi jua.. sob sob sob..

4 comments:

liza said...

hahaha..nak jual kamera mcm nak bercerai berai bunyiknya...

Mohd Muhaimin Radzuan said...

ntah.. ayatnye bunyi cam a teruk sangat perpisahan itu..

Mohd Muhaimin Radzuan said...

muhaimin86.blogspot.com

PeQ GaRaGe said...

sayamnyoo~... hehehe..

body tahan lasak ni..