Tuesday, August 24, 2010

doplohpatlapan

selamat pagi sumee!
terasa mcm nak bagi speech plak.. 
miahaaha..
hari ni aku rasa sgt bosan..
duk opis saje² tade watpe..
cuma berteman laptop dan rakan² yang buat² kusyuk..
aaahhh!! sudah la korang.. 
bkn boss tak tau kalu kita² ni kat opis kompom takde keje punye..
so tak perlu la buat muka bz mcm tgh prepare projek 14billion..
sila tarik nafas..
hmm.. 
hari ni... aku tlajak sahor lagi!
eh salah.. member aku kate patut guna istilah tlepas..
kerna bimbang disalah erti... huhu
bangun² je dgr org azan subuh.. (dan nak abis plak tu..)
mengapakah aku tak alert dgn alarm enpon aku skang?
siyes weh.. aku dah lama tak bangun sbb alarm..
ade sesape ade pendapat yg bernas nak kongsi ngan aku?
pasal sahur tu tak kisah sgt.. 
sbb aku bgn sahur pon minum air je.. (sbb nasi dah mkn siap² mlm tu.. haha!)
tp yg tak best nye bile solat subuh time matahari nak keluar.. (err...!!)
tolong la kawan².. adakah sudah sampai masanya aku bli Jam loceng besar??
ataupon aku patut bli enpon baru??
ataupon donlod mp3 best² set jadi alarm aku? (bgn² je tros karok.. haha!)
arakian begitulah kisah masalah problem ku..

encikbig - why why why? hhmm.. ok ok.. mlm ni aku korek telinga..

6 comments:

aYaz said...

aha,2 mknenye dia suh awk 2 ade wife,
nnt sng nk bgn sahur,bgn subuh,sbb ade org yg tlg kjutkn....

encik big said...

erkk.. sekali imbas baca komen awk tkejut gak.. ingat awk kate "dia suh awk ade 2 wife.." ahaha.. err.. wife ek? mm.. mm..mm.. nnt² la.. blm lagi masanya.. (=_=")

Anonymous said...

mr big, dah smpai masa tu awk kena cari org kejutkan awk sahur...eh bkn setakat sahur tapi org yg boleh preparekan makan minum awk, baju kerja awk, kemas rumah awk, cium tangan awk dan sambut awk kat muka pintu. Maka bertambah lah lagi sorang anak saudara yg terjaga bila uminya tak ada....adib dah, awk tu bila lagi???

aYaz said...

aaa,nmpk mcm 2 wife ek?erkk... =p
ala,1 pn blm tntu,ni kn nk ade 2 wife..ehehe...

adept said...

siapekah insan Anonymous di atas.perasaan ingin tau sgt mmbuak2 skg ni.tb2 je nama ku dipetik..huhu! tapi sgt menyokong kata2 beliau.

Anonymous said...

mr adept.....ala kita la...takkan dah tak kenal kot.... hehehehe tapi mr. big tahu siapa kita....